Naar boven

Jassen & Jacks

Trends in Jassen & Jacks najaar 2020

Voor de nét wat koudere dagen is een zomerjas niet overbodig. En je wilt er natuurlijk ook fashion verantwoord bij lopen! De klassieke trenchcoats, parka’s en dunne mantels in zomerwol zijn echte musthaves. Ze komen in zachte tinten als bleu en camel. In deze tinten zijn ook veel suèdine jasjes te vinden, leuk voor erbij! Als je voor iets kleurrijker wilt gaan, hebben we diverse stepjackjes in felle kleurtjes.

Zorg ervoor dat je jas matcht met je outfit!

Draag je een jurkje? Zorg dan voor een stijlvolle lange parka of dunne mantel. Heb je een casual outfit aan? Draag dan een kort suedine jasje of een jasje van imitatie leer. Mix and match!

Jouw favoriete merken voor jassen en jacks

Bij Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ vind je elk seizoen een groot aanbod in jassen en jacks. Als je van stoere jassen houdt met een vrouwelijke uitstraling, dan is Giacomo misschien iets voor jou. Mooie stijlvolle trenchcoats en mantels. Ze hebben voor iedereen wat wils! Vind je het vooral belangrijk dat je jas comfortabel zit? De jassen van Reset bieden een perfecte balans tussen comfort en fashion. Ze hebben een mooie en verfijnde collectie voor de modebewuste klant. Daarnaast hebben wij jassen en jacks in ons assortiment van o.a. Creenstone, District, Fuchs & Schmitt, Barbara Lebek, Milo en Rino & Pelle.