Naar boven

Jassen & Jacks

Trends in Jassen & Jacks herfst/winter 2018-2019

Het aaibaarheidsgehalte is hoog bij de jassen en jacks! Van wollen mantels en imitatie bontjassen tot aan velvet bikers en oversized jassen met ceintuur. Maar ook de moderne versie van het welbekende donsjack was nog nooit zo stijlvol verantwoord én populair. Er zijn genoeg jassen in neutrale kleuren en ijstinten, maar ook in opvallende kleuren en ruitpatroon. Combineer jouw jas of jack met een grote, wollen shawl and you are good to go!

Zorg ervoor dat je jas matcht met je outfit

Een echte mode vrouw houdt rekening met de jas die ze draagt. Met een jas of jack van Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ zorg je er altijd voor dat jouw jas matcht met je outfit! Ben jij een koukleum? Ga dan voor een imitatie bontjas of wollen mantel in uni-kleur of juist in ruit. Stijlvol en elegant. De bikerjacks blijven populair, maar deze krijgen nu een geheel andere look door het gebruik van andere materialen. Uiteraard heeft Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ deze modellen in haar assortiment, hierdoor helpt zij jou er fashionable uit te zien.

Jouw favoriete merken voor jassen en jacks

Bij Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ vind je elk seizoen een groot aanbod in jassen en jacks. Als je van stoere jassen houdt met een vrouwelijke uitstraling, dan is Giacomo misschien iets voor jou. Imitatie bontjassen, donsjacks en wollen mantels. Ze hebben voor iedereen wat wils! Vind je het vooral belangrijk dat je jas comfortabel zit? De jassen van Elvine staan erom bekend dat ze makkelijk combineren, een goede fit hebben en voorzien zijn van opmerkelijke details. Daarnaast hebben wij jassen en jacks in ons assortiment van o.a. Beaumont, Creenstone, District, Fuchs & Schmitt, Geisha, Gil Bret, Goosecraft, Lebek, Milo, Reset, Rino & Pelle en Gerry Weber.  

Hoe was je een donsjack of donsjas uit?

Het merendeel van de winterjassen dit seizoen bevat imitatiebont. Wij vinden het als Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ dan ook erg belangrijk om u van tips te voorzien over hoe u dit materiaal zolang mogelijk mooi kunt houden. Hint: een imitatie bontjas kunt u op drie verschillende manieren onderhouden, namelijk in de wasmachine, handmatig en droog reinigen. Was de jas op een (koel) wolwasprogramma en voeg een zacht wasmiddel toe. Zorg ervoor dat de centrifuge stand wordt overgeslagen. Wanneer de wasmachine klaar is, wikkel je de bontjas in een handdoek, hiermee absorbeer je het overtollige water. Hierna mag de bontjas geschud worden, zodat deze weer pluizig wordt. Voer deze stappen uiterst voorzichtig uit!