Naar boven

Jassen & Jacks

Trends in Jassen & Jacks voorjaar/zomer 2018

De jassen zijn dit voorjaar wat langer: maar belangrijkste eigenschap is toch wel de functionaliteit. Hup! Zonder pardon de fiets op met de neus in de wind! Natuurlijk zijn er genoeg jassen in uni kleuren, maar hier en daar zie je sportieve biezen, strepen en vrolijke bloemdessins.

Alle soorten jassen voor elke kleedmoment in Mierlo

Wanneer je een jurkje draagt zijn langere jassen perfect om er over te dragen. Lenssen Manders heeft altijd wel iets voor je in petto als je zoiets zoekt. Wil je eens iets anders? Ga dan voor eens een nieuwerwetse regenjas! Een nieuwe raincoat is praktisch en nog steeds stijlvol. De donsjasjes blijven populair en Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft deze dan natuurlijk ook in het assortimen, ook de langere modellen vind je terug!

Jouw favoriete merken voor jassen en jacks

Bij Lenssen Manders Mode "voor haar" vind je elk seizoen een groot aanbod in jassen en jacks. Als je van aparte, uitgewerkte jassen houdt, dan is Creenstone misschien wel iets voor jou. De langere jassen zijn vooral bijzonder te noemen door de opvallende kragen, glanzende materialen en mooie pasvormen. Ligt de Italiaanse mode je aan het hart? Dan zijn de jassen van Giacomo echt iets voor jou. Trendy, jonge jacks maken je outfit helemaal compleet! Daarnaast hebben wij nog jassen van o.a. Beaumont, District, Fuchs & Schmitt, Lebek, Milo, Reset. Nieuw in ons assortiment zijn de jassen van Rains.

Hoe was je een donsjack of donsjas uit?

Beaumont staat bekend om haar ideale donsjacks voor zomer en winter! Van zachte kleuren tot harde kleuren, met of zonder prints, je hebt in ieder geval ruime keuze!

TIP: Wist je dat je donsjacks van Beaumont ook zelf kunt uitwassen? Was de jas op een wolwasprogramma en droog je jas in de droger op een zo koel mogelijke stand. Niet op een droogrekje of hanger, want dan blijft de dons aan elkaar kleven. Wanneer je de jas in de droger stopt, doe je met de jas ook een aantal tennisballen er bij. De tennisballen kloppen namelijk de dons goed los. Je zult de droger wel 3 á 4 (of meer) keer moeten laten draaien, de dons kan namelijk veel vocht vasthouden. Wanneer de droger te snel afslaat omdat de de sensor het vocht in de jas niet meer kan meten kun je een natte handdoek erbij gooien, zodat de droger weer langer doordraait.