Naar boven

Jassen & Jacks

Trends in Jassen & Jacks voorjaar/zomer 2019

Een goede zomerjas is in Nederland onmisbaar. In het voorjaar een trenchcoat, mantel of stepjackje en tijdens de warmere zomerdagen een spijkerjack, suedine- of leren jasje zodra het afkoelt 's avonds. Ook mogen bij de jassen de printjes niet ontbreken. Ruitjes en bloemendessin zijn zeer welkom!

Zorg ervoor dat je jas matcht met je outfit!

Draag je een jurkje? Zorg dan voor een stijlvolle lange trenchcoat of mantel. Heb je een casual outfit aan? Draag dan een kort stoere spijkerjack of leren jasje. Mix and match!

Jouw favoriete merken voor jassen en jacks

Bij Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ vind je elk seizoen een groot aanbod in jassen en jacks. Als je van stoere jassen houdt met een vrouwelijke uitstraling, dan is Giacomo misschien iets voor jou. Mooie stijlvolle trenchcoats en mantels. Ze hebben voor iedereen wat wils! Vind je het vooral belangrijk dat je jas comfortabel zit? De jassen van Reset bieden een perfecte balans tussen comfort en fashion. Ze hebben een mooie en verfijnde collectie voor de modebewuste klant. Daarnaast hebben wij jassen en jacks in ons assortiment van o.a. Creenstone, District, Fuchs & Schmitt, Lebek, Milo, en Rino & Pelle.