Naar boven

Jassen & Jacks

Trends in Jassen & Jacks najaar 2019

Een fijne winterjas is zeer welkom met het koudere weer dat de winter met zich mee kan brengen. Fake fur is dé trend voor het najaar; heerlijk zacht en warm! Een nieuwe trend is de ‘slaapzak’ jas. Een lekkere donzige warme jas en helemaal hip op dit moment. Laten we daarnaast de printjes niet vergeten. Pied de poule en dierenprints passeren regelmatig de revue!

Zorg ervoor dat je jas matcht met je outfit!

Draag je een jurkje? Zorg dan voor een stijlvolle lange lammy coat of mantel. Heb je een casual outfit aan? Draag dan een kort fake fur jasje of stepjack. Mix and match!

Jouw favoriete merken voor jassen en jacks

Bij Lenssen Manders mode ‘’voor haar’’ vind je elk seizoen een groot aanbod in jassen en jacks. Als je van stoere jassen houdt met een vrouwelijke uitstraling, dan is Giacomo misschien iets voor jou. Mooie stijlvolle trenchcoats en mantels. Ze hebben voor iedereen wat wils! Vind je het vooral belangrijk dat je jas comfortabel zit? De jassen van Reset bieden een perfecte balans tussen comfort en fashion. Ze hebben een mooie en verfijnde collectie voor de modebewuste klant. Daarnaast hebben wij jassen en jacks in ons assortiment van o.a. Creenstone, District, Fuchs & Schmitt, Lebek, Milo, en Rino & Pelle.