Naar boven

Dames Jumpsuits

Trends in jumpsuits najaar 2020

In elke categorie zie je wel een omschakeling naar mannelijke pasvormen in de kleding, zo ook in de jumpsuit. Als je echt als stoere chick voor de dag wilt komen, mag je dit item echt niet missen! Een knipoog naar workwear in het voorjaar en de zomer. Klepzakken, cargopants in denimjasjes.

Spraakmakende broekpakken in de 20ste eeuw

Begin 20ste eeuw begon de emancipatie met de opkomst van de broek voor vrouwen, maar ook de broekpak werd toen uitgevonden. Van origine komt de jumpsuit (springpak) van de beschermende kleding van vliegeniers en parachutisten. Het uit één stuk bestaande uniform werd getransformeerd naar een stijlvolle vorm geschikt voor dames. Echter riep het in het begin eerder boze blikken op, in plaats van waardering voor de praktische kant.

Shop de meest trendy jumpsuits bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Met een Jumpsuits kunnen casual gedragen worden met een leuke boot eronder of sneaker. Maar ook stijlvol kan de jumpsuit zeker zijn! Met een mooi paar zomerpumps of sandaaltje steel jij de show. Je shopt bij diverse merken jumpsuits. Casual bij Yaya, printjesvol bij Fabienne Chapot en stijlvol bij Rinascimento.