Naar boven

Jurken en Rokken

Modetrends in Jurken & Rokken herfst/winter 2018-2019

De jurken en rokken van het herfst- en winterseizoen bestaat uit een scala van kleuren. Zo wisselen geel, groen en paars elkaar af met zacht bruin, grijze of roze pastels. Een overvloed van bloemendesigns op een zwarte jurk of rok. Deze winter is de bloementrend een heuse hit. Bloemenprints op allerlei soorten stoffen. Je ziet ook veel glanzende stoffen die veel van Chinese zijde weghebben. Bloemenprints everywhere dit seizoen!

De klassieker: het zwarte jurkje

Elke vrouw heeft er minstens één in haar kast hangen: een mooie zwarte jurk, passend bij elke gelegenheid. Je kan gewoon niet zonder! Gabrielle "Coco" Chanel is de moeder van deze bestseller en heeft deze "une petite robe noir" rond 1926 op de markt gebracht. Een echte klassieker dus! Het Nederlandse merk Juffrouw Jansen is een expert op het gebied van comfortabele, stijlvolle zwarte jurkjes. Wanneer je één keer de kwaliteit van zo'n jurk hebt ervaren wil je nooit meer anders! Dit merk is verkrijgbaar in de winkel van Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo.

Jouw favoriete merken voor jurken en rokken

Lenssen Manders Mode ‘’voor haar’’ heeft jurkjes en rokjes die altijd inspelen op de trends die het modeseizoen rijk zijn. Denk maar eens aan Joseph Ribkoff, Kyra & Ko, Rinascimento, Ted Baker. Daarnaast hebben we veel stoere modellen van bijvoorbeeld Nikkie, Catwalk Junkie en Maison & Scotch.