Naar boven

Jurken & Rokken

Modetrends in Jurken & Rokken voorjaar/zomer 2018

Intense kleuren als groen en blauw worden versterkt door oudroze, rood en hier en daar nog een stoere panterprint. Een overvloed aan dessins van de mooiste tropische bloemen en planten vind je zelfs in de broeken terug! (Rosé-)gouden details en borduursels verrijken de kledingstukken zonder enige moeite. In sommige prints en kleurencombinaties kun je de Oosterse inslag zien.

De klassieker: het zwarte jurkje

Elke vrouw heeft er minstens één in haar kast hangen: een mooie zwarte jurk, passend bij elke gelegenheid. Je kan gewoon niet zonder! Gabrielle "Coco" Chanel is de moeder van deze bestseller en heeft deze "une petite robe noir" rond 1926 op de markt gebracht. Een echte klassieker dus! Het Nederlandse merk Juffrouw Jansen is een expert op het gebied van comfortabele, stijlvolle zwarte jurkjes. Wanneer je één keer de kwaliteit van zo'n jurk hebt ervaren wil je nooit meer anders! Dit merk is verkrijgbaar in de winkel van Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo.

Jouw favoriete merken voor jurken en rokken

Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft een aantal topmerken in huis die zich specialist noemen op het gebied van jurken. Denk maar eens aan Rinascimento, Ana Alcazar en Joseph Ribkoff. Maar ook hebben we veel vrouwelijke pareltjes van bijvoorbeeld Tramontana, SuperTrash en Nikkie.