Naar boven

Shirts & Tops

Modetrends in Shirts & Tops herfst/winter 2018-2019

De trendy elementen in de tops zijn vooral te vinden in de materialen en patronen die gebruikt worden om de perfecte toon te zetten van je outfit. Van animalprints tot bloemdessins, van velvet tot kant. Durf te combineren, niks is te gek!

Dierenprint, bloemdessin en statements

Dierenprint en bloemdessin everywhere dit seizoen! Leuk, want lekker stoer en vrolijk. Merken mogen opvallen, want hoe groter, hoe beter. Tops en shirts met grote logo’s kun je nu vast gaan inslaan want die ga je overal zien. Staat er een statement op je shirt of top? show it!Just White

Shop de meest trendy shirts & tops bij Lenssen Manders Mode “voor haar”

Met een groot scala aan shirts en tops kun je met gemak slagen bij Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo, maar ook online bij Lenssen Mode Mierlo. Diverse merken bieden je de mooiste, eenvoudigste, en meest uiteenlopende shirts en tops. We lichten graag een aantal merken voor je uit per afdeling. Voor de Trend-afdeling de merken als Nikkie en Catwalk Junkie, de Casual afdeling heeft Tramontana en Geisha in haar assortiment en in de Style afdeling koop je merken als Betty Barclay en Fifth House.