Naar boven

Shirts & Tops

Modetrends in Shirts & Tops najaar 2019

De trendy elementen in de tops zijn vooral te vinden in de materialen en patronen die gebruikt worden om de perfecte toon te zetten van je outfit. Van animalprints tot bloemdessins, van velvet tot kant. Ook de printjes kunnen niet gek genoeg! Durf te combineren, niks is te gek.

Dierenprint en bloemdessin en statements

Dierenprint en bloemdessin everywhere dit seizoen! Lekker stoer en vrolijk. Hou je niet zo van die drukke printjes? Heb jij even geluk! Want ook zijn shirts en tops in rustig dessin helemaal trendy.  Stoffen zijn soepel en van goede kwaliteit. Broderie en kant is ook helemaal terug van weggeweest. We zien dit vooral in blouses en tops. Het geeft net je outfit dat romantische gevoel!

Shop de meest trendy shirts & tops bij Lenssen Manders Mode “voor haar”

Met een groot scala aan shirts en tops kun je met gemak slagen bij Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo, maar ook online bij Lenssen Mode Mierlo. Diverse merken bieden je de mooiste, eenvoudigste, en meest uiteenlopende shirts en tops. We lichten graag een aantal merken voor je uit per afdeling. Voor de Trend afdeling de merken als Circle of trust en Catwalk Junkie, de Casual afdeling heeft Tramontana en Geisha in haar assortiment en in de Style afdeling koop je merken als Penn & Ink N.Y en Summum.