Naar boven

Dames T-shirts en Tops

Modetrends in Shirts & Tops

T-shirts en tops worden overal op gedragen; rokjes, jeans of onder een colbert. Van old school prints waarvan je een 70’s gevoel krijgt, naar grote opdrukken in glans. Neutrale kleuren, dierenprints en leuke teksten op je shirt. Alles mag! Ruffles maken jouw top helemaal af, op de schouders of aan de mouw. Maar één ding is zeker, een T-shirt is een ware musthave!

Statement T-shirts

Een statement T-shirt is een top met een opvallende, geprinte tekst op de voorkant. Leuk boven een stoere jeans of boven een vrouwelijke rok. Je kan er alle kanten mee uit!

Shop de meest trendy shirts & tops bij Lenssen Manders Mode “voor haar”

Met een groot scala aan shirts en tops kun je met gemak slagen bij Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo, maar ook online bij Lenssen Mode Mierlo. Diverse merken bieden je de mooiste, eenvoudigste, en meest uiteenlopende shirts en tops. We lichten graag een aantal merken voor je uit per afdeling. Voor de Trend afdeling de merken als Circle of trust en Catwalk Junkie, de Casual afdeling heeft Tramontana en Geisha in haar assortiment en in de Style afdeling koop je merken als Penn & Ink N.Y en Summum.