Naar boven

Truien & Vesten

Modetrends in Truien & Vesten herfst/winter 2018-2019

Ja, ja de klassieke kabeltruien en soft knit zijn weer helemaal terug. Wie kan breien, haalt maar beter snel zijn breipennen en kabelnaald te voorschijn. De truien zijn bij voorkeur wat wijder en collen komen ook vaak voor. Behalve dat ze kabels hebben zijn de truien ook oversized. Ze zitten ruimen vallen vaak over de heupen. Lange vesten zijn ook helemaal trendy. Vaak zijn ze in grijstinten met af en toe een glans effect.

De oversized trui en vest is niet alleen comfy

Waren de truien en vesten de afgelopen jaren vooral strak en aansluitend. Deze herfst en winter is dat veranderd. De truien en vesten zijn wijder en hebben meer volume. Ook is het aaibaarheidsgehalte hoog! Als jij denkt dat de oversized trui niet sexy kan zijn dan heb je het helemaal mis. Ze zijn natuurlijk heerlijk om in weg te kruipen maar je kunt heel subtiel toch je mooie vrouwelijke silhouet ermee laten zien met bijvoorbeeld een leuk riempje om je taille. De wat langere exemplaren lijken een beetje op een tuniekje.

Ruim assortiment in vesten en truien bij Lenssen Manders Mode “voor haar”

Het mag duidelijk zijn, een oversized trui of een oversized vest mag niet ontbreken in jou kledingkast. Ideaal om in verschillende kleuren aan te schaffen zodat je lekker kunt combineren. Op zoek naar een stoere trui van Nikkie of Catwalk Junkie? Of een stijlvol vest van Betty Barclay of Kyra en Ko? Lenssen Manders heeft een grote collectie truien en vesten van topmerken.