Naar boven

Voor hem

Mode voor hem - van Lenssen Mannenmode

Met power en drive voor mannenmode is Lenssen Mannenmode een onmisbare factor geworden in het samenstellen van een garderobe en daarmee een vertrouwd gezicht geworden in Mierlo en omgeving. In samenwerking met Lenssen Manders Mode "voor haar" is de webshop Lenssen Mode Mierlo tot stand gekomen. Door de passie voor mode samen te bundelen in één online catalogus kun je 24/7 genieten van alle fashionable items voor hem én haar!

24/7 online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Niet alle mannen staan te springen bij het woord ‘shoppen’, maar willen er wel graag stijlvol uitzien volgens de laatste modetrends. Ben jij zo’n man? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want vanaf nu kun je 24/7 vanuit je luie stoel shoppen bij Lenssen Mannenmode! Ga naar www.lenssenmodemierlo.nl en laat je inspireren door de mooie merken die we speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Kun je niet kiezen, of smaakt je online shopbeleving naar meer? Breng dan een bezoek aan onze winkel aan de Dorpsstraat 95 in Mierlo, want hier vind je méér dan 60 verschillende modemerken onder één dak!