Naar boven

Herenmode

Voorjaarscollectie

Welke items kunnen dit najaar écht niet in jouw garderobe ontbreken? Dat zijn zeker de coltrui, de overshirt en de winterse pantalon. Ook kun je deze items gerust combineren! 

Mode voor hem - van Lenssen Mannenmode

Met power en drive voor mannenmode is Lenssen Mannenmode een onmisbare factor geworden in het samenstellen van een garderobe en daarmee een vertrouwd gezicht geworden in Mierlo en omgeving. In samenwerking met Lenssen Manders Mode "voor haar" is de webshop Lenssen Mode Mierlo tot stand gekomen. Door de passie voor mode samen te bundelen in één online catalogus kun je 24/7 genieten van alle fashionable items voor hem én haar!

24/7 online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Zie je een item wat je graag wilt passen voor dat feestje in het verschiet of voor een casual werkdag? Ga naar www.lenssenmodemierlo.nl en laat je inspireren door de mooie merken die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Shop je favoriete items en laat ze thuis bezorgen. Liever in de winkel passen? Reserveer hier je gewenste artikel en wij zorgen dat het klaar hangt om te passen in de winkel aan de Dorpsstraat 95 in Mierlo. Hier vind je méér dan 60 verschillende modemerken onder één dak!