Naar boven

Broeken en Jeans voor hem

Trends in Broeken en Jeans najaar 2019

De jeans Broeken met een streep of een geruite broek? Dit najaar kan je helemaal los gaan. Broeken met een bies op de zijnaad zijn helemaal hot Maar ook de broeken met ingeweven strepen zien we veel dit najaar. Chino’s met ruiten of een klein dessin, n katoen of in een wollook optiek. Niks is te gek.

Rib-tastisch

Het najaar zien we de wederopstanding van ribfluweel, ook wel corduroy genoemd. In de broeken zien we het stofje terug in verschillende kleuren: geel, vurgundy maar ook oranja achtige tinten als brique.  

Jouw favoriete merken voor Broeken en Jeans

Van jong tot oud, van klassiek tot trendy, voor elke man heeft Lenssen Mannenmode wel een broek in huis. Zoek in onze Jeans Corner en je hebt zo een stoere jeans gevonden van bijv. Chasin', Scotch & Soda of PME Legend. Bij merken van de Casual Corner zoals Gardeur, Meyer en Alberto draait het allemaal om het vinden van de perfecte broek. Deze topmerken werken dag en nacht aan het verbeteren van de draagcomfort en vernieuwen hun stoffen elke collectie weer. Kwaliteit en kwantiteit zijn niet meer dan standaard, waardoor je eenmaal de goede broek hebt gevonden niet meer verder hoeft te kijken!