Naar boven

Broeken en Jeans voor hem

Trends in Broeken en Jeans herfst/winter 2018-2019

De jeans zijn niet altijd meer blauw, maar soms ook eens grijs en zijn veel cleaner qua wassing. Lenssen Mannenmode heeft ook één model beschikbaar voor echte denim-lovers: de Dry Jeans. Deze jeans moet je gewoon dragen en NOOIT wassen, daar wordt hij het mooiste van. Mocht je je jeans wel willen wassen en zoek je ook nog een beetje comfort in je broek, dan is misschien wel de Jog Jeans iets voor jou! Jog Jeans zijn broeken die er uit zien als jeans, maar aanvoelen als een jogginbroek. En je hebt ze in allemaal verschillende uitvoeringen! 

Jouw favoriete merken voor Broeken en Jeans

Van jong tot oud, van klassiek tot trendy, voor elke man heeft Lenssen Mannenmode wel een broek in huis. Zoek in onze Jeans Corner en je hebt zo een stoere jeans gevonden van bijv. Chasin', Vanguard of PME Legend. Bij merken van de Casual Corner zoals Gardeur, Meyer en Alberto draait het allemaal om het vinden van de perfecte broek. Deze topmerken werken dag en nacht aan het verbeteren van de draagcomfort en vernieuwen hun stoffen elke collectie weer. Kwaliteit en kwantiteit zijn niet meer dan standaard, waardoor je eenmaal de goede broek hebt gevonden niet meer verder hoeft te kijken! 

Jeans & More by Lenssen Mannenmode

Speciaal voor de jonge geesten onder ons heeft Lenssen Mannenmode een unieke collectie van de meest trendy merken van de hele wereld samengesteld in de Jeans Corner. Hier kun je onder andere bekende merken vinden als PME Legend, Chasin' en Scotch & Soda, maar dat is nog lang niet alles! Lees hier meer over het trendy aanbod van Jeans & More by Lenssen Mannenmode!