Naar boven

Broeken en Jeans voor hem

Trends in Broeken en Jeans voorjaar en zomer 2019

De jeans zijn niet altijd meer blauw, maar soms ook eens grijs of andere felle kleur als groen of geel. De wassing is clean bij de jeans. Gebleekte broeken, scheuren en gaten zijn op hun retour! Naast de jeans zijn chino’s terug van weggeweest. Draag deze elegant met een puntschoen of casual met een witte sneaker eronder.

Jouw favoriete merken voor Broeken en Jeans

Van jong tot oud, van klassiek tot trendy, voor elke man heeft Lenssen Mannenmode wel een broek in huis. Zoek in onze Jeans Corner en je hebt zo een stoere jeans gevonden van bijv. Chasin', Vanguard of PME Legend. Bij merken van de Casual Corner zoals Gardeur, Meyer en Alberto draait het allemaal om het vinden van de perfecte broek. Deze topmerken werken dag en nacht aan het verbeteren van de draagcomfort en vernieuwen hun stoffen elke collectie weer. Kwaliteit en kwantiteit zijn niet meer dan standaard, waardoor je eenmaal de goede broek hebt gevonden niet meer verder hoeft te kijken! 

Jeans & More by Lenssen Mannenmode

Speciaal voor de jonge geesten onder ons heeft Lenssen Mannenmode een unieke collectie van de meest trendy merken van de hele wereld samengesteld in de Jeans Corner. Hier kun je onder andere bekende merken vinden als PME Legend, Chasin' en Scotch & Soda, maar dat is nog lang niet alles! Lees hier meer over het trendy aanbod van Jeans & More by Lenssen Mannenmode!