Naar boven

Broeken en Jeans voor hem

Trends in Broeken en Jeans najaar 2020

Broeken met een streep of een geruite broek? Dit voorjaar kan je helemaal los gaan. Broeken met een bies op de zijnaad zijn helemaal hot Maar ook de broeken met ingeweven strepen zien we veel dit najaar. Chino’s met ruiten of een klein dessin, een katoen of in een wollook optiek. Niks is te gek.

Pants

Welke broeken dit voorjaar helemaal trendy zijn; de pants! Veel mannen dragen tegenwoordig naast een jeans ook graag een sportieve broek. Of dit nou een pantalon is of meer een casual pant. We zien ze in ruiten of strepen in natuurlijke tinten als licht grijs, blauw of brons.

Jouw favoriete merken voor Broeken en Jeans

Van jong tot oud, van klassiek tot trendy, voor elke man heeft Lenssen Mannenmode wel een broek in huis. Zoek in onze Jeans Corner en je hebt zo een stoere jeans gevonden van bijv. Chasin', Scotch & Soda of PME Legend. Bij merken van de Casual Corner zoals Gardeur, Meyer en Alberto draait het allemaal om het vinden van de perfecte broek. Deze topmerken werken dag en nacht aan het verbeteren van de draagcomfort en vernieuwen hun stoffen elke collectie weer. Kwaliteit en kwantiteit zijn niet meer dan standaard, waardoor je eenmaal de goede broek hebt gevonden niet meer verder hoeft te kijken!