Naar boven

Broeken en Jeans voor hem

Trends in Broeken en Jeans

Ben je op zoek naar een broek die voor elke gelegenheid gedragen kan worden? Denk dan aan een mooie chino. Voor de zakelijke mannen onder onsi s de pantalon een geschikt model. Liever voor een stoere look gaan; ga dan voor een mooie jeans.

Riser

Stoer en rebels is de basis van elke spijkerbroek. Maar, een goede denim kan net zo makkelijk dressed up gedragen worden. Cast Iron heeft met de Riser de lat extra hoog gelegd. Resultaat: een premium denim die als gegoten zit en waar je qua outfits alle kanten mee op kunt.

Jouw favoriete merken voor Broeken en Jeans

Van jong tot oud, van klassiek tot trendy, voor elke man heeft Lenssen Mannenmode wel een broek in huis. Zoek in onze Jeans Corner en je hebt zo een stoere jeans gevonden van bijv. Chasin', Scotch & Soda of PME Legend. Bij merken van de Casual Corner zoals Atelier Gardeur, Meyer en Alberto draait het allemaal om het vinden van de perfecte broek. Deze topmerken werken dag en nacht aan het verbeteren van de draagcomfort en vernieuwen hun stoffen elke collectie weer. Kwaliteit en kwantiteit zijn niet meer dan standaard, waardoor je eenmaal de goede broek hebt gevonden niet meer verder hoeft te kijken!