Naar boven

Colberts & Blazers

Trends in Colberts en Blazers

Iets meer richting de formele kant zien we veel tot in details uitgewerkte colberts en bijpassende gilets en pantalons. Bijzonder is de afwerking met ritsjes, opgezette zakken, pochetten en capuchons. Die geven een vernieuwend beeld aan de juist uit de verleden tijd terugkerende ruiten, strepen en klassieke materialen zoals wol en rib. Waar de pantalons een smal recht beeld geven, zijn de mantels en jacks juist ruimvallend. Absolute musthave is het geruite pak met opvallend moderne details die het geheel een moderne look geven.

Verschil blazer en colbert?

Het grote verschil met een blazer is dat een colbert echt in alle kleuren en prints komt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nette en speelse look? Ga dan voor een jasje met ruitjesprint of kies voor een felrood colbert. Hoewel colberts netjes zijn, kan het niet gek genoeg wat betreft details. Daarnaast heeft een colbert een linkerborstzak en een sluiting met twee of drie knopen. Om de etiquette te volgen hoef je maar één knoop dicht te doen.

Jouw favoriete merk voor colberts en blazers

Ben je op zoek naar een mooi colbert voor erbij? Voor de klassieke, stijlvolle colberts kun je goed slagen bij Carl Gross en Roy Robson. Is jouw voorkeur toch moderner en trendy kijk dan eens bij de colberts van Born with Appetite. We helpen je graag met het uitzoeken van een juist colbert bij kledingstukken die je al hebt: neem deze ook mee als je voor een colbert komt kijken!

Ook als je naar iets zeer specifieks op zoek bent, bieden wij ook nog de mogelijk om je colbert zelf te ontwerpen onder begeleiding van één van onze modeadviseuses! Meer weten? Bel ons op 0492 - 66 11 00 of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden!