Naar boven

Colberts

Trends in colberts en blazers najaar/winter 2018-2019

De kleuren zijn vooral beperkt tot grijs en blauw, uitzonderingen daar gelaten. Maar de echte trend zit hem wel in de colberts die er uit zien als colberts maar bijv. van een comfortabel materiaal gemaakt zijn dat het voelt als een vest. De variatie zit hem vooral in de minimale dessins: de streep en de ruit maken een ware comeback! Combineer dat maar eens met een paar vintage herenschoenen en klaar ben je met de trendy retro-look. Liever iets sportievers? Spijkerbroek, polo en een stoere sneaker erbij en je staat er stijlvol op!

Jouw favoriete merk voor colberts en blazers

Ben je op zoek naar een mooi colbert voor erbij? Voor de klassieke, stijlvolle colberts kun je goed slagen bij Carl Gross en Roy Robson. Is jouw voorkeur toch moderner en trendy kijk dan eens bij de colberts van Stones en Born with Appetite. We helpen je graag met het uitzoeken van een juist colbert bij kledingstukken die je al hebt: neem deze ook mee als je voor een colbert komt kijken!

Ook als je naar iets zeer specifieks op zoek bent, bieden wij ook nog de mogelijk om je colbert zelf te ontwerpen onder begeleiding van één van onze modeadviseuses! Meer weten? Bel ons op 0492-66 11 00 of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden!