Naar boven

Overhemden

Trends in overhemden voorjaar en zomer 2019

Qua kleuren zien we dat steeds meer mag en ook in meer branches. Dus het is niet meer louter een klassiek wit overhemd of licht blauw dat de klok slaat maar denk ook aan meer alternatieve kleuren zoals groen en roze zelfs. Ook de printjes kunnen niet gek genoeg zijn, wat dacht je van een tropische- of dieren print?

Het witte overhemd: musthave in elke garderobe

Een wit overhemd is een musthave in je garderobe. Met een kraakhelder wit overhemd maak jij namelijk een onberispelijke indruk. Combineer dat witte overhemd eens met een jeans en witte sneakers of met een chino! Zo ben je gegarandeerd van een trendy stijl! Heb je toch liever iets met kleur, dan hebben we een breed scala aan mogelijke opties: minimalistische prints, strepen, bonte bloemenprints, het is er allemaal!

Jouw favoriete merken in overhemden

Het overhemd speelt een belangrijke rol in een complete outfit: een goed uitgekozen overhemd kan namelijk je hele stijl bepalen. Ga voor de meer uitgesproken overhemden van Profuomo of R2 als je een Smart Business look wilt waarin je je eigen persoonlijkheid kunt laten zien. Wil je professioneel en zakelijk overkomen? Een stijlvol overhemd van Olymp kan je dan niet missen. Heb je hierbij advies nodig? Onze modeadviseuses helpen je graag!