Naar boven

Overhemden

Trends in Overhemden

Cleane kleuren in overhemden zijn niet weg te denken in het modebeeld. Maar qua kleuren zien we dat steeds meer mag in het modebeeld. Ga niet altijd voor veilig, zoals een wit of zwart overhemd, maar beken ook eens kleur; zoals een rode of een paarse variant.

Het witte overhemd: musthave in elke garderobe

Een wit overhemd is een musthave in je garderobe. Met een kraakhelder wit overhemd maak jij namelijk een onberispelijke indruk. Combineer dat witte overhemd eens met een jeans en witte sneakers of met een chino! Zo ben je gegarandeerd van een trendy stijl! Heb je toch liever iets met kleur, dan hebben we een breed scala aan mogelijke opties: minimalistische prints, strepen, bonte bloemenprints, het is er allemaal!

Jouw favoriete merken in overhemden

Het overhemd speelt een belangrijke rol in een complete outfit: een goed uitgekozen overhemd kan namelijk je hele stijl bepalen. Ga voor de meer uitgesproken overhemden van Profuomo of R2 Amsterdam als je een Smart Business look wilt waarin je je eigen persoonlijkheid kunt laten zien. Wil je professioneel en zakelijk overkomen? Een stijlvol overhemd van Olymp of Desoto kan je dan niet missen. Heb je hierbij advies nodig? Onze modeadviseuses helpen je graag!