Naar boven

T-Shirts & Polo's

Trends in T-shirts & Polo's

ST-shirts blijven een nonchalant basisitem. Ga voor een casual wijd model voor een stoere look. Of een grafische print om een stijlstem uit te brengen.

De polo: ruim negentig jaar sportieve mode

Dat de polo een sportieve look heeft zal niemand ontkennen, maar wist je ook dat de polo speciaal ontworpen is door de tenniskampioen André Lacoste? Bijna honderd jaar geleden was een wit poplin overhemd met lange mouwen de standaard op het tennisveld, maar Lacoste bracht daar verandering in. In 1926 speelde hij voor het eerst namelijk in een polo zoals wij die nu kennen. Het speciale weefsel dat hij gebruikte, de zogenoemde jersey petit piqué, zorgde er voor dat de warmte weg kon en de wind er verkoelend doorheen kon waaien. Het katoen zorgde voor een optimale absorptie van transpiratie. Sinds de polo in 1933 ook op de markt werd gebracht voor de consument is het niet meer weg te denken uit ons huidige modebeeld.

Jouw favoriete merk voor T-shirts en Polo's

Bij Lenssen Mannenmode heb je een uitgebreide keuze in diverse merken en stijlen T-shirts en polo's. Ga je voor een stoere, trendy look dan zijn de shirts van PME Legend, Cast Iron en Vanguard zeker iets voor jou! Wil je liever gaan voor printjesvol? Denk dan aan A fish named Fred en Scotch & Soda in onze collectie! Ben jij meer de sportieve man? Kijk dan eens bij de collectie van State of Art.