Naar boven

Truien & Vesten

Trends in Truien en Vesten najaar 2019

Truien en vesten zijn een graag gezien fashionitem en zo ook dit najaar. Mooie wolwitten maar ook kleur komt veel voor in deze categorie. Ga bijvoorbeeld voor een  grof gebreide coltruien boven ribpantalons met daaronder sportsneakers of voor een mooie trui met Noors motief!

Colourblocking

Combineren is enerzijds makkelijk en anderzijds een hele uitdaging dit seizoen. Geen mix van kleuren of materialen is door ontwerpers geschuwd. Colourblocking met hardrood, groentinten en sinaasappeloranje staan prachtig met de bruin- en grijstinten die zo goed in het najaar passen. Colourblocking zien we veel in truien en vesten. Leef je uit!

Jouw favoriete merken voor Truien en Vesten

Dunne truien, dikke vesten, stoere sweaters en alles wat daar tussen zit vormt een deel van het uitgebreid aanbod van Lenssen Mannenmode. De trendsetters kunnen terecht bij de truien en vesten van in onze Jeans & More by Lenssen Mannenmode. Moet het vooral draagbaar zijn maar wel modisch, dan kun je goed slagen bij merken als Fellows United en State of Art van de afdeling Casuals & More by Lenssen Mannenmode.